Chinese muzieksalon 4 maart 2023

Op zaterdagmiddag 4 maart 2023 organiseerde de VNC een middag over Chinese muziek met sopraan Limin Yang en haar leerlingen. Onze voorzitter Monique Knapen presenteerde de middag. Limin heeft verteld over haar carrière (inclusief haar deelname aan Hollands Got Talent) en heeft 3 liederen gezongen. De kinderen zongen in het Chinees en Nederlands en dansten een speciale ‘konijntjes dans’. Het waren spetterende optredens en het publiek kreeg een inkijkje in de bijzonderheden van de Chinese muziek; 5 toonladders ipv 7 in het westen en inzicht in de speciale muziekinstrumenten.
(Foto’s: Josina Wu)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s